• Čo všetko potrebuje dieťa do škôlky.
          • Čo všetko potrebuje dieťa do škôlky.

            16. 8. 2022

               Čo potrebuje dieťa pri nástupe do materskej školy.

             

             Brány materskej školy otvárame  2. septembra 2022. MŠ bude v prevádzke  od 6.30 do 16,30 hodiny. Ranné schádzanie je od 6.30 hodiny do 8.00 hodiny. Z dôvodu zmeny legislatívy (povinná predškolská výchova) je režim v MŠ pevne nastavený a neskorší príchod bude možný len v odôvodnených a vopred nahlásených prípadoch.. Zoznamy detí jednotlivých tried budú vyvesené pri  vstupoch  do materskej školy.Zákonným zástupcom novonastúpených detí oznamujeme, že podľa podpísaných rozhodnutí o prijatí bude v triedach z dôvodu ľahšej adaptácie  prebiehať adaptačný pobyt, čo znamená, že dieťa privádza rodič postupne na dve hodiny a následne viac, čo závisí podľa adaptácie dieťaťa. Čas adaptácie zhodnotia pani učiteľky v triede a rodič postupuje podľa ich pokynov. Po uplynutí adaptačného pobytu dieťa plynule pokračuje v predprimárnom vzdelávaní v riadnom celodennom pobyte v MŠ.

             Do materskej školy je potrebné priniesť:

            1. Papučky, sandálky (klasické- pevné, zdravotné, nie šľapky alebo croksy).
            2. Pyžamko- podpísané (pretože viaceré detičky môžu mať rovnaké).
            3. Náhradné pančuchy, spodné prádlo, tepláky a tričko.
            4. Hrebeň pre dievčatá
            5. Rúško
            6. Do škôlky hračky nenosíme,  môžu sa stratiť, pokaziť alebo viesť zbytočne k hádkam medzi deťmi. Výnimkou sú knihy a „mojkacie plyšáky“ malej veľkosti !
            7. Ďakujeme, že veci deťom riadne označíte, podpíšete menom a priezviskom, aby nedošlo k zámene a učte svoje deti, aby si poznali svoje veci
            8. Novoprijaté deti musia byť odplienkované a bez cumlíkov, musia sa vedieť najesť lyžičkou a pýtať sa na WC.

               

            9. Novoprijaté deti prosíme priniesť medzi 7.00h a 7.45h do 10.00 hod., potom bude rodičovské združenie ( bez detí), kde dostanete podrobné informácie .

          • Zápis detí na školský rok 2023/2024
          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje